EL SADE SATI DE SATURN

 

El Sade Sati és una situació que té en compte l’astrologia vèdica.

Cada planeta està un temps passant per cada signe del zodíac. De la mateixa manera que la Lluna triga dos dies i mig a cobrir un signe i gairebé 30 dies a donar la volta al zodíac, Saturn està dos anys i mig a un signe i triga gairebé 30 anys a cobrir-los tots.

Sade Sati és un temps en què Saturn transita pel signe pel qual estava en el moment en què vam néixer i pels signes anterior i posterior. En total, aquest trànsit dura uns 7 anys i mig. Si utilitzem la posició de la Lluna com ascendent, es tracta de casa 12, la casa 1 (on es troba) i la casa 2. En aquest temps, Saturn ens proporcionarà les limitacions que ens obligaran a corregir el que no ens permet avançar. És habitual que, per exemple, tinguem problemes de salut, dificultats econòmiques, canvis en la nostra professió. Sovint veiem també problemes de salut en els nostres parents, especialment quan Saturn passa pel signe anterior, el que seria la casa 12 de la posició lunar.

Durant aquesta etapa sovint hi ha un temps en què la persona se sent una mica perduda, desanimada, sense saber molt bé quins canvis dur a terme ni que vol en el fons. Saturn ens obliga a replantejar-nos tot, a fer-nos preguntes transcendentals respecte a la nostra vida, a observar si estem sent coherents amb nosaltres mateixos.

La lluna regeix el nostre humor, per això aquest pas de Saturn és un temps amb bastants alts i baixos. Els millors antídots per a aquesta etapa són la desafecció respecte als resultats, la paciència i la confiança en que en sortirem enfortits. Saturn ens obliga a situar-nos en el present, treballar a fons i deixar anar tot intent de control.

Després del pas de Saturn ens sentirem més lleugers i enfocats en el que és realment important en la nostra vida.

Actualment, Saturn està cap a la meitat de Capricorn, així que això afecta els que tenen la seva Lluna a Sagitari, Capricorn i Aquari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *