CURS INTENSIU D’ASTROLOGIA ONLINE O PRESENCIAL Inici 26/01/2019

 

Presentació:

Es tracta d’un curs intensiu que tindrà lloc una vegada al mes durant un any. Tot un dia.

L’astrologia està considerada per les tradicions hermètiques occidentals una de les claus més importants per a la comprensió de l’univers. El seu estudi ens permet percebre alguns misteris del funcionament de la vida i de l’individu.

Durant el curs t’acompanyo en un apassionant viatge a través del zodíac. Quaranta anys d’estudi i pràctica activa de l’astrologia em permeten dur a terme aquesta formació que té com a propòsit preparar-te perquè et sigui possible aprofundir pel teu compte en l’estudi de l’astrologia. L’univers astrològic és ric en propostes de moltes persones arreu del món i una bona base ens permet comprendre-les. Les possibilitats  d’investigació d’aquesta ciència tan interessant són infinites.

Endinsar-se en l’astrologia implica un camí de transformació, en el qual anem coneixent els símbols i al·legories a través dels quals la humanitat al llarg del temps s’ha connectat amb l’univers, intentant comprendre el sentit de la vida en general i del que li passa a l’individu en particular. Trobar claus als esdeveniments que vivim ens permet experimentar-los amb més consciència i amb més recursos i claus per prendre decisions.

El curs inclou des de l’astrologia més bàsica i pràctica, com fer a mà la carta astral o consultar efemérides, fins als aspectes més profunds del nostre vincle amb l’univers. Avui dia, en breus instants els programes informàtics ens proporcionen la carta astral i tots els seus càlculs principals, però és important saber fer-ho també manualment per comprendre bé d’on ve cada element.
Els participants aprofundiran en la seva pròpia carta natal. En totes les classes dedicarem un temps a compartir les nostres pròpies cartes i aportar el punt de vista de tot el grup, amb el propòsit que el curs sigui el més vivencial i didàctic possible.

PROGRAMA

Aprendrem des del més simple, com és entendre què és l’eclíptica, la latitud, longitud, paralel, declinació, aspectes més astronòmics com els pols Nord i Sud, el cènit, el nadir, l’azimut, l’horitzó, els regents, les dignitats planetàries, els planetes retrògrads, les cases i signes interceptats, la medició del temps, significadors, decanats, dodecatemories, termes, dispositors, sinestries, punts aràbigs, eclipsis (i sèries de Saros), astrologia sideral, ayanamsa…

A cada classe parlem dels planetes, les cases angulars, succedents, cadents, els signes, els elements, nodes, estels fixes…

A més de l’astrologia tradicional, introduirem elements de l’astrologia vèdica i una aproximació espiritual al tema.

Cada dia dediquem un temps a parlar del signe en el que s’està. Diferents aspectes del signe.

Durant tot el curs reflexionarem sobre conceptes com són el destí, l’espai i el temps, les diferents astrologies, la seva història, el llenguatge de l’energia, la ciència de la llum, la relació entre els llibres sagrats i l’astrologia i el seu passat remot…

Sempre hi ha una part pràctica a la que aprenem a aixecar una carta astral, a fer diferents càlculs, a mirar el cel directament, a situar-nos nosaltres en aquesta carta…

Durant el curs es van donant tots els temes bàsics de l’astrologia tradicional, així com elements de l’astrologia vèdica i una aproximació espiritual al tema.

A mesura que el curs avança aprenem els diferents càlculs de l’astrologia predictiva, des dels mes senzills, com els trànsits, als més complicats, com pot ser corregir l’hora de naixement.

 

Objectiu:

Conèixer l’astrologia des dels seus aspectes més pràctics fins als seus aspectes filosòfics que condueixen al desenvolupament del que som.
Desenvolupar la “mirada astrològica”, una mirada essencialment intuïtiva que és capaç de percebre com es relacionen tots els aspectes de la persona i de l’univers, com un micro i macrocosmos.
Fer servir els conceptes bàsics astrològics per poder seguir investigant.

Aspectes pràctics:

Preu: 50 € al mes

Inici: Dissabte 26 de gener. Comença a les 9h.

Periodicidad: Un dissabte al mes tot el dia. Comencem a les 9 del matí i es pot assistir de forma presencial o connectar por Skype.

Si t’interessa el curs, però no et va bé aquest dia envia un missatge a correu@marisaferrer.cat o per whatsapp al telèfon +34606383436 per que t’avisem al fer altres grups en altres horaris i dies. També fem un curs una vegada a la setmana dues hores.

Tenim un grup de whatsapp on podem consultar dubtes.

S’aporta material de suport

Duració: El curs es anual. Anem desgranant els diferents temes al ritme dels participants.

 

LA MEVA FORMACIÓ COM A ASTRÒLOGA

Vaig iniciar el meu estudi en l’any 1978 amb Mathia Tarrés. Ella tenia en aquells dies uns 60 anys i regentava una escola a la Rambla de Catalunya de Barcelona, ​​per on passaven grans experts de moltes àrees del coneixement considerat iniciàtic: saviesa ancestral que obre la consciència a la certesa que el que veiem és només una part de la realitat. Vaig tenir el privilegi de treballar durant anys amb ella, col·laborant en l’organització de cursos i en les seves consultes. De mica en mica vaig anar trobant la meva pròpia manera de percebre l’astrologia i es va anar convertint en la meva principal activitat laboral, oferint cursos i participant amb espais propis en programes radiofònics en diferents emissores, com per exemple en el programa Amunt i Crits de Ràdio 4, de RTVE, presentat per Joan Grau.

Tant en aquell temps com ara poques persones tracten a l’astrologia amb la serietat que crec que mereix. La cultura oficial l’ha convertit en una activitat aparentment pròpia de xarlatans, ridiculitzant-mitjançant personatges esperpèntics com els que veiem constantment en els mitjans de comunicació. Moltes persones que es consideren intel·ligents i que han sentit que tot això són tonteries no s’han pres la molèstia d’investigar abans d’opinar. Així l’opinió esdevé una creença, ja que no està basada en el coneixement real d’un tema sinó en conclusions basades en el seu desconeixement.

Tinc molt clar que es tracta d’una de les claus més importants que té l’ésser humà per comprendre el funcionament de l’univers i de sí mateix. Estudiar astrologia activa una dinàmica de pensament vinculant i intuïtiu. Et porta a una visió de la realitat en la qual pots anar relacionant diferents nivells constantment. Això converteix l’astrologia en una aventura extremadament interessant per a qui vulgui endinsar-se en ella.

La meva pràctica es basa en tot el que he après i experimentat al llarg de la meva vida, que es va iniciar a l’astrologia tradicional, amb la qual vaig començar aquest camí, però ha continuat tota la vida amb l’estudi en profunditat de la manera d’entendre la nostra relació amb els astres de les diferents cultures. He estudiat els mètodes predictius usats en l’antiguitat i la seva relació amb les escoles de saviesa al llarg de la història. He tingut la sort de tenir molt bons mestres, que han unit l’astrologia tradicional amb conceptes de l’espiritualitat de tots els temps.

En els últims anys he investigat a fons i he aplicat algunes claus astrològiques que ens ofereixen els Vedes i els antics astròlegs de l’Índia i també estudiosos més actuals que han difós les claus de l’astrologia espiritual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *