La mirada astrològica

 

A mesura que estudiem astrologia se’ns revela que veritablement hi ha una relació entre el que passa en el cel i el que vivim. Prendre consciència d’aquesta relació ens mostra, sense cap dubte, que hi ha un ordre en l’existència i que en formem part.

A un astròleg no se li passarà per alt que aquesta és una experiència jupiteriana i que el lloc amb el que aquest esdeveniment té afinitat és la casa 9. Si la presa de consciència és sobtada, estarà Urà involucrat, si ens ajuda a sentir pertinença a una totalitat, tindrà una forta relació amb Neptú, si forma part d’un procés de prendre responsabilitat, serà Saturn qui formarà part de l’experiència … Així podem veure, partint des del general al particular, el que un astròleg veurà en mirar una carta i observar com es relacionen els planetes i tots els elements d’un tema.

No oblidem que a la carta astral sempre tot és present, el que ens mostra que, al capdavall, tot sempre té relació amb la totalitat d’aquest univers. La mirada astrològica permet abastar més i més a mesura que anem introduint-nos en l’estudi de les cartes astrals de les persones i dels esdeveniments. Ens permet tenir un petitíssim i humil indici del sentit de l’existència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *