Les meditacións multituinàries

Meditaciones multitudinariasPracticant la meditació et vas adonant de que és una de les eines més importants a l’hora de generar energia. Recordo que en una ocasió un home molt savi em va dir a l’India: “¿porquè tothom està obsesionat amb obtenir més energia si no sap utilitzar la que té?”

Vaig veure que, sens dubte, era un tema important que sovint no es té en compte. Va ser la meva primera presa de consciència del que suposa. Si una persona no sap utilitzar després correctament aquesta energia és pitjor generar-la, perquè li donarà problemes. Sé perfectament de què estic parlant, perquè com a practicant de meditació durant dècades ho he pogut experimentar en moltes ocasions. Al llarg d’aquests anys he conegut persones que fins i tot han arribat a emmalaltir a causa d’energies generades que no es sabien utilitzar apropiadament.

Llavors, ¿què pensar de les meditacions multitudinàries que s’estan donant actualment? El motiu aparent és “la pau”, “l’amor”, “obrir un portal” … La gent va a aquestes meditacions i ofereix la seva atenció al que decideixi qui ho organitza o lidera. Sovint desconeixen el propòsit real del que estan duent a terme. El que la gent no entén és que la disponibilitat genera energia i hi ha persones (per dir-ho d’alguna manera) que saben recollir tota aquesta energia i fer un ús que ens horroritzaria arribar a conèixer. Us recomano que penseu en això. No és cap broma ni em prendria el temps d’escriure aquest comentari si no tingués clar el que estic dient.

¿Posaríem els nostres diners en un banc que fes una col·lecta però no sabéssim per què? Fem servir la nostra intuïció, perquè les col·lectes per a usos que en realitat són negatius per a nosaltres poden estar fetes amb molt coneixement de màrqueting. Embolicat en una bonica imatge o proposat per un personatge carismàtic (la majoria de les vegades gent que s’està enriquint o que està adquirint així un gran poder utilitzant el seu magnetisme) ens poden estar venent un somni de bells paisatges del Carib i en realitat es pot estar tractant de simple poder en les seves guerres sanguinàries o per a esclavitzar encara més a la humanitat.

No oblidem que mentre al poble li diuen que tot això energètic són bajanades, tots els governants del planeta tenen suport d’astròlegs i experts en temes considerats esotèrics. Ells conten amb la nostra ignorància.

Quan meditem hem de ser presents en tot moment. Si es tracta d’una visualització, tant si ho fem individualment com en grup, ha d’estar molt clar el propòsit.

Que cadascú treballi pels propòsits que coneix bé, en la mesura del que percep i domina. Que sempre estiguin ben despertes les nostres millors armes en aquests casos: el discerniment i la intuïció. Ja n’hi ha prou de deixar que ens prenguin el pèl.

Autora:  Marisa Ferrer  Data: 18/8/2014

Les meditacións multituinàries by Marisa Ferrer is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported License.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *