Consultes d’astrologia

Què t’aporta l’astrologia?

T’ofereix la possibilitat de tenir un millor coneixement de tu mateix i integrar tots els aspectes de la teva vida: cada situació que vius, les teves relacions, les dificultats que enfrontes, les etapes que has viscut o tot el que vas trobant davant teu.
T’ajuda a prendre consciència del teu propi potencial i de la intel·ligència subjacent en tot el que experimentes. T’adones que res del que et passa és casual. Aquest coneixement implica, contràriament al que es podria imaginar, una major llibertat en les teves eleccions i una visió més àmplia de la realitat.

La consulta:

A la primera consulta estudiem en profunditat la carta natal de la persona.

En posteriors consultes examinem els diferents elements astrològics en relació al moment que vivim, les nostres relacions, temes que ens preocupen o qualsevol aspecte de la nostra vida.

Moltes persones fan una revisió anual, per veure cicles que comencen, que acaben, aspectes implicats o molts altres elements en relació al seu present.

L’astrologia ens ofereix claus molt importants que ens ajudaran a integrar tots els aspectes de la nostra realitat. En moltes cultures ancestrals se la considera l’eina més important per al coneixement d’un mateix i de l’univers. En sànscrit, a l’astrologia se l’anomena Jyotish: “llum”. Moltes persones creuen que l’astrologia et fa depenent, però en realitat, les claus de l’alliberament de la persona estan contingudes a la seva carta natal.

La meva formació com astròloga:

Vaig iniciar el meu estudi en l’any 1978 amb Mathya Tarrés. Ella tenia en aquells dies uns 60 anys i regentava una escola a la Rambla de Catalunya de Barcelona, ​​per on passaven grans experts de moltes àrees del coneixement considerat iniciàtic: saviesa ancestral que obre la consciència a la certesa que el que veiem és només una part de la realitat. Vaig tenir el privilegi de treballar durant anys amb ella, col·laborant en l’organització de cursos i en les seves consultes. De mica en mica vaig anar trobant la meva pròpia manera de percebre l’astrologia i es va anar convertint en la meva principal activitat laboral, oferint cursos i participant amb espais propis en programes radiofònics en diferents emissores, com per exemple en el programa Amunt i Crits de Ràdio 4, de RTVE, presentat per Joan Grau.

Tant en aquell temps com ara poques persones tracten a l’astrologia amb la serietat que crec que mereix. La cultura oficial l’ha convertit en una activitat aparentment pròpia de xarlatans, ridiculitzant-mitjançant personatges esperpèntics com els que veiem constantment en els mitjans de comunicació. Moltes persones que es consideren intel·ligents i que han sentit que tot això són tonteries no s’han pres la molèstia d’investigar abans d’opinar. Així l’opinió esdevé una creença, ja que no està basada en el coneixement real d’un tema sinó en conclusions basades en el seu desconeixement.

Tinc molt clar que es tracta d’una de les claus més importants que té l’ésser humà per comprendre el funcionament de l’univers i de sí mateix. Estudiar astrologia activa una dinàmica de pensament vinculant i intuïtiu. Et porta a una visió de la realitat en la qual pots anar relacionant diferents nivells constantment. Això converteix l’astrologia en una aventura extremadament interessant per a qui vulgui endinsar-se en ella.

La meva pràctica es basa en tot el que he après i experimentat al llarg de la meva vida, que es va iniciar a l’astrologia tradicional, amb la qual vaig començar aquest camí, però va continuar tota la vida amb l’estudi a fons de les diferents maneres d’entendre la nostra relació amb els astres de les diferents cultures. He estudiat els mètodes predictius usats en l’antiguitat i la seva relació amb les escoles de saviesa al llarg de la història. He tingut la sort de tenir molt bons mestres en aquest tema, unint l’astrologia tradicional amb conceptes de l’espiritualitat de tots els temps.

En els últims anys he investigat a fons i he aplicat algunes claus astrològiques que ens ofereixen els Vedes i els antics astròlegs de l’Índia i també estudiosos més actuals que han difós les claus de l’astrologia espiritual.

Organitzo periòdicament cursos tant en línia (skype o altres mitjans) com presencials. Consultar la pestanya “Cursos” para saber quan tindrà lloc el pròxim.

Per demanar hora:
Enviar un missatge a: correu@marisaferrer.cat
Preu de la carta astral natal: 120 €
Revisió anual o consulta: 40€ Depenent del temps d’estudi y preparació que impliqui la consulta.