Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

CURS D’ASTROLOGIA INTENSIU ONLINE (INICI 27/09)

27/09/2018 @ 20:00 - 22:00

40€

 

 

Presentació:

L’astrologia està considerada per les tradicions hermètiques occidentals una de les claus més importants per a la comprensió de l’univers. El seu estudi ens permet percebre alguns misteris del funcionament de la vida i de l’individu.

Durant el curs t’acompanyo en un apassionant viatge a través del zodíac. Quaranta anys d’estudi i pràctica activa de l’astrologia em permeten dur a terme aquesta formació.
Es realitza de forma intensiva durant un any i té com a propòsit preparar la persona perquè li sigui possible aprofundir pel seu compte en l’estudi de l’astrologia. L’univers astrològic és molt ric en investigacions de moltes persones arreu del món i una bona base ens permetrà comprendre-les. Les possibilitats d’aprenentatge d’aquesta ciència tan interessant són infinites.

Aquest aprenentatge suposa un camí de transformació, en el qual anem coneixent els símbols i al·legories a través dels quals la humanitat al llarg del temps s’ha connectat amb l’univers i ha intentat comprendre el sentit de la vida i del que li passa en particular. Trobar claus als esdeveniments que vivim ens permet experimentar-les amb més consciència i amb més recursos i claus per prendre decisions.

El curs inclou des de l’astrologia més bàsica i pràctica -fer a mà la carta astral, consultar efemérides- fins als aspectes més profunds del nostre vincle amb l’univers. Avui dia, en breus instants els programes informàtics ens proporcionen la carta astral i tots els seus aspectes principals, però és important saber calcular-la també manualment per comprendre-ho bé i saber què significa i d’on ve cada posició.
Els participants aprofundiran en la seva pròpia carta natal. En totes les classes dedicarem un temps a compartir les nostres pròpies cartes i aportar el punt de vista de tot el grup, amb el propòsit que el curs sigui el més vivencial i realment didàctic possible.

Objectiu:

Conèixer l’astrologia des dels seus aspectes més pràctics, com són aixecar una carta natal, fer prediccions i altres càlculs, fins als seus aspectes filosòfics que condueixen al desenvolupament del que som.
Desenvolupar la “mirada astrològica”, una mirada essencialment intuïtiva que és capaç de percebre com es relacionen tots els aspectes de la persona i de l’univers, com un micro i macrocosmos.
Fer servir els conceptes bàsics astrològics per poder seguir investigant.

Aspectes pràctics:

Preu: 40 € al mes

Inici: Dijous 27 de setembre a les 20h. Si tens interès en apuntar-te en un altre horari o dia envia un email a correu@marisaferrer.cat anotant els dies i horaris de preferència.

Periodicitat: Un dia a la setmana 2 hores. És important deixar l’hora següent lliure per si ens allarguem.

Si t’interessa el curs però no et va bé en aquest dia o horari, envia un missatge a correu@marisaferrer.cat o per whatsapp al telèfon +34606383436 perquè t’avisem al fer altres grups en altres horaris i dies.

Fòrum: Tenim un grup de Whatsapp en el qual compartirem reflexions, preguntes … La participació no és obligatòria, però sí recomanable.

S’aporta material de suport en cada classe

Durada: El curs és anual. Anem desgranant els temes al ritme dels signes astrològics.

PROGRAMA

Primer trimestre:

Signes: Lliura, Escorpió, Sagitari
Lluminàries: Sol i Lluna. Introducció als nodes lunars
Introducció a les cases astrològiques. Cases 1 i 7
Conceptes: El zodíac. L’esfera. Planetes en signes
Pràctica: Nosaltres al centre de la carta astral.
Introducció als 12 treballs d’Hèrcules

Segon trimestre:

Signes: Capricorn, Aquari, Peixos
Planetes: Júpiter i Mercuri
Cases: 4-10 i 5-11
Conceptes: Aspectes astrològics. Els cicles que marquen els planetes. Planetes en cases. Regents.
Pràctica: Aixecar a mà la carta astral. Comprendre les efemèrides i utilitzar-les.
Astronomia bàsica: Pol nord i sud, Zenit i Nadir, Azimut, Horitzó, Cases …

Tercer trimestre:

Àries, Taure, Bessons
Planetes: Mart i Venus
Estrelles fixes
Cases 2-8, 3-9
Conceptes: Elements, creus.
Pràctica: Trànsits. Planetes retrògrads. Deganats
Calcular el so per a un nadó. Ayanamsa

Quart trimestre:

Signes: Càncer, Leo i Virgo
Planetes: Saturn.
Introducció als nodes lunars.
Cases 6 i 12
Conceptes: Els llibres sagrats i l’astrologia. El seu passat remot.
Pràctica: Prediccions bàsiques. Càlculs. Sinastrías

Durant els 4 trimestres, a més dels temes bàsics, anirem introduint de manera molt senzilla altres aspectes, com els punts aràbics, sistemes de predicció, diferència entre l’horòscop sideral i tropical, acostament a l’astrologia vèdica … S’aportarà informació de suport.

Mostrem com descarregar un programa astrològic gratuït.

LA MEVA FORMACIÓ COM A ASTRÒLOGA

Vaig iniciar el meu estudi en l’any 1978 amb Mathya Tarrés. Ella tenia en aquells dies uns 60 anys i regentava una escola a la Rambla de Catalunya de Barcelona, ​​per on passaven grans experts de moltes àrees del coneixement considerat iniciàtic: saviesa ancestral que obre la consciència a la certesa que el que veiem és només una part de la realitat. Vaig tenir el privilegi de treballar durant anys amb ella, col·laborant en l’organització de cursos i en les seves consultes. De mica en mica vaig anar trobant la meva pròpia manera de percebre l’astrologia i es va anar convertint en la meva principal activitat laboral, oferint cursos i participant amb espais propis en programes radiofònics en diferents emissores, com per exemple en el programa Amunt i Crits de Ràdio 4, de RTVE, presentat per Joan Grau.

Tant en aquell temps com ara poques persones tracten a l’astrologia amb la serietat que crec que mereix. La cultura oficial l’ha convertit en una activitat aparentment pròpia de xarlatans, ridiculitzant-mitjançant personatges esperpèntics com els que veiem constantment en els mitjans de comunicació. Moltes persones que es consideren intel·ligents i que han sentit que tot això són tonteries no s’han pres la molèstia d’investigar abans d’opinar. Així l’opinió esdevé una creença, ja que no està basada en el coneixement real d’un tema sinó en conclusions basades en el seu desconeixement.

Tinc molt clar que es tracta d’una de les claus més importants que té l’ésser humà per comprendre el funcionament de l’univers i de sí mateix. Estudiar astrologia activa una dinàmica de pensament vinculant i intuïtiu. Et porta a una visió de la realitat en la qual pots anar relacionant diferents nivells constantment. Això converteix l’astrologia en una aventura extremadament interessant per a qui vulgui endinsar-se en ella.

La meva pràctica es basa en tot el que he après i experimentat al llarg de la meva vida, que es va iniciar a l’astrologia tradicional, amb la qual vaig començar aquest camí, però va continuar tota la vida amb l’estudi a fons de les diferents maneres d’entendre la nostra relació amb els astres de les diferents cultures. He estudiat els mètodes predictius usats en l’antiguitat i la seva relació amb les escoles de saviesa al llarg de la història. He tingut la sort de tenir molt bons mestres en aquest tema, unint l’astrologia tradicional amb conceptes de l’espiritualitat de tots els temps.

En els últims anys he investigat a fons i he aplicat algunes claus astrològiques que ens ofereixen els Vedes i els antics astròlegs de l’Índia i també estudiosos més actuals que han difós les claus de l’astrologia espiritual, com E.Krishnamacharya.

Detalls

Data:
27/09/2018
Hora:
20:00 - 22:00
Cost:
40€
Web:
www.marisaferrer.cat

Organitzadors

Marisa Ferrer
Josep Vergés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *